Solutia economica perfecta, in conditii de poluare minima

Plecand de la premiza lucrului bine facut, modelul de afacere Ezotron are la baza imbinarea experienței din sectorul moto, cu ineditului inovatiei din domeniul electric, precum si cu pasiunea și dorinta creării unor soluții inovative de transport alternative electrice eco.

Combinand experienta existenta din domeniul moto, al suspensiilor si sistemului de franare, cu inovatia din domeniul electric, al structurii aerodinamice fabricate din aluminiu,, pliabile si portabile, a motoarelor electrice pe magneti fara perii fiabile, extrem de puternice si al bateriilor cu celule Lithium de tip 18650 sau 21700 folosite si in industria auto cu autonomie ridicata, trotinetele electrice Ezotron reprezinta o varianta alternativa de transport electrica, ce urmareste sa va ofere senzatii intense, apropiate de cele din segmentul moto, in conditii nepoluante.

Astfel echipa noastră a realizat cele mai performante vehicule electrice pe doua roți avand la baza inovatia, tehnologia, performanta si materialele de cea mai buna calitate, versatile si portabile.

DESPRE NOI

Misiunea Ezotron este ca prin fabricarea unor trotinete electrice cu specificatii 

 si performante de top, avand un design fashion si o imagine de marca premium,

sa oferim utilizatorilor nostri senzatii intense si sa ne asiguram ca un numar

cat mai mare de utilizatori se vor bucura de aceste senzatii unice.

Indiferent dacă aveți nevoie de o formă de transport mai rapidă, pentru a merge la birou, sau doriți pur și simplu o plimbare în parc, in centrul aglomerat al orașului, sau senzatii intense in offroad, trotinetele electrice Ezotron sunt soluția economica perfecta, in conditii nepoluante, protejand la maxim mediul înconjurător. Trotinetele noastre cu un  design fashion si o imagine de marca premium, vă vor permite să intrați într-o lume cu totul nouă, a transportului modern, business, eficient, eco, rapid si distractiv.

Produsul a fost adaugat in lista de dorinte
Product added to compare.

Acest website foloseste cookies esentiale. Verificati aici politica cookies.