Pentru a achita produsele comandate pe www.ezotron.ro ai la dispozitie mai multe optiuni: 

·      Plata ramburs, numerar

·      Plata la sediu, numerar sau card.

·      Plata la sediu, in rate.

·      Plata online cu Card Bancar VISA sau Masterca

·      Plata online in rate fara dobanda cu card de cumparaturi

·      Plata prin Transfer Bancar

 

PLATA RAMBURS NUMERAR

Plata se face numerar in lei, integral, la livrare, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

 

PLATA LA SEDIU NUMERAR SAU CARD

Plata se face in lei sau cu cardul, integral, la ridicarea produselor de la sediul nostru.

 

PLATA LA SEDIU IN RATE

Plata se face cu cardul STAR BT emis de Banca Transilvania, integral, la ridicarea produselor de la sediul nostru.

 

PLATA ONLINE CU CARDUL

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.ezotron.ro utilizeaza platformele de plata iPay si EuPlatesc

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati iPay sau EuPlatesc
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata iPay sau EuPlatesc Site-ul www.ezotron.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Plata prin Transfer Bancar se face doar in baza facturii proforme emise de SC Ezotron Electric SRL, in urma confirmarii comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

 

PLATA IN 6 RATE FARA DOBANDA CU CARD BANCAR

Pe site-ul www.ezotron.ro poti achita comenzile in maxim 6 rate fara dobanda, prin intermediul cardului STAR BT emis de Banca Transilvania, cardului de credit emis de BRD Finance, cardului de credit emis de Alpha Bank, cardului de credit emis de Garanti BBVA si a cardului de credit emis de First Bank.

Completeaza datele cardului tau.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Alege numarul de rate (in functie de tipul de card si programul disponibil)

Apasa butonul “COMANDA CU OBLIGATIE DE PLATA”.

 

CARDURI DE CREDIT CU PLATA IN 12 RATE EGALE FARA DOBANDA DISPONIBILE PE SITEUL NOSTRU www.ezotron.ro

 Plata online dar si prin POS la sediul EZOTRON prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

starcard.png

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 12 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici (http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda  

Perioada de gratie de pana la 56 de zile

Comision zero la toate cumparaturile    

Plati sigure pe internet

 Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

Plata online prin card de credit emis de BRD Finance

brdf225x140.jpg

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta  : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in maxim 6 rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 

Plata online prin card de credit emis de Alpha Bank

banner_text_apb.png

Optiunea de plata in maxim 6 rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in maxim 6 rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·         Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·         Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

·         Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·         Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

 

Plata online prin credit card emis de Garanti BBVA

Garanti

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în maxim 6 rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente”

 

Plata online prin card de credit emis de First Bank

image001.png

image002.png

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website www.ezotron.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Franklin

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  • Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”

  • Introduci datele cardului

  • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

Start la cumparaturi !

 

Produsul a fost adaugat in lista de dorinte
Product added to compare.

Acest website foloseste cookies esentiale. Verificati aici politica cookies.