CUM COMAND

Cumpararea produselor din magazinul nostru se poate face online sau telefonic.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit in sectiunea Magazin Ezotron din meniul de sus. In momentul in care ati apasat “ADAUGA IN COS” produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  "FINALIZARE" si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid sau ridicare de la Sediul nostru)

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (Transfer Bancar, Plata Ramburs, Plata online cu Card prin BT sau plata online prin EuPlatesc.ro).

Apoi confirmati plasarea comenzii prin apasarea butonului "COMANDA CU OBLIGATIE DE PLATA"

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Sunati la 0724 66 88 66 si un agent de vanzari vă va prelua comanda.

Produsul a fost adaugat in lista de dorinte
Product added to compare.

Acest website foloseste cookies esentiale. Verificati aici politica cookies.